ŽALNA FLORISTIKA

V žalostnih trenutkih vam v Cvetličarnah Stanonik ponujamo pester izbor žalne floristike:

  • Žalni aranžmaji, ikebane – so najpogostejši in najrazličnejših oblik, barvnih kombinacij ter velikosti. Lahko so enostranski ali vidni z vseh strani. Navadno se doda žalna pentlja z napisom.
  • Žalni venci – s cvetjem obdani obodi ali polni venci, ki so po končani izdelavi lahko blazinastega ali razgibanega videza, prav tako se lahko odločite za bolj ali manj umirjene barve in razmerje cvetja v primerjavi z zelenjem. Vencem prav tako pripada žalni napis.
  • Žalni šopki – pogosto zaviti v celofan ali samo poviti s trakom. Ti se nato položijo kar na tla ali v vazo. So cenovno ugodnejši.
  • Žarni venčki – venčki, v sredino katerih se postavi žara. Lahko imajo dvignjeno ozadje različnih oblik.
  • Žalni paketi sveč – dodan trak in posamezen cvet za dekoracijo ali pa žalna vizitka. Velikosti paketov so zelo raznolike.

Kako naročiti?

Pokličete nas lahko v času uradnih ur in naročite željen izdelek po vnaprej dogovorjeni ceni. Barvo in vrsto cvetja lahko izberete sami ali pa preprosto kreativnost prepustite nam. V Cvetličarnah Stanonik Vas sprejmejo cvetličarke z znanjem, srcem in žilico do ustvarjanja. Odražajo nas cenovno ugodne in kvalitetne storitve izdelovanja vseh zgoraj naštetih aranžmajev.

Cvetličarna v Gorenji vasi: 04/ 518 14 00
Cvetličarna v Cerknem: 05/ 374 50 17

V okolici cvetličarn ponujamo brezplačno dostavo naročenih aranžmajev, ostalo po dogovoru.