Upravljavec podatkov

Upravljavec podatkov spletnih strani vrtnarstvostanonik.si je Majda Stanonik ing. agr. , s.p. Zakobiljek 15, 4223 Poljane nad Škofjo Loko

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletnih strani vrtnarstvostanonik.si se uporabnik strinja z veljavnimi pravili in splošnimi pogoji. Uporabnik lahko redno spremlja spremembe splošnih pogojev in posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. Podatki o uporabnikih niso v nobenem primeru predani nepooblaščenim osebam.

 

Prijava na e-novice

Uporabniki se lahko prijavijo na e-novice, s katerimi jih Majda Stanonik ing. agr. , s.p do preklica obvešča o novostih, ugodnostih, storitvah, dogodkih ipd.
S prijavo na e-novice se uporabnik vpiše v seznam prejemnikov e-novic. Za prijavo na e-novice se zbirajo podatki: e-naslov uporabnika. Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom uporabnik na navedeni naslov prejme potrditveno sporočilo, s katerim je do preklica prijavljen na prejemanje-novic. Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb odjava v e-novicah zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke. Uporabnik lahko zahteva popravek podatkov ali seznanitev z njimi. Majda Stanonik ing. agr. , s.p, se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov. Za pošiljanje e-novic se uporablja aplikacijo MailChimp.

 

Kontaktni obrazci in posredovanje e-sporočil

Uporabnik lahko svoja vprašanja posreduje tudi preko e-maila, objavljenega na spletnih straneh vrtnarstvostanonik.si. Ti podatki bodo uporabljeni za rešitev uporabnikovega problema. S pošiljanjem e-sporočil se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe spletnih strani vrtnarstvostanonik.si.

 

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih Majda Stanonik ing. agr. , s.p obdeluje, za izbris ali popravke.
Majda Stanonik ing. agr. , s.p zagotavlja uporabnikom uresničevanje pravic po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov:

  • pravico do dostopa do osebnih podatkov,
  • pravico do popravka oziroma dopolnitve osebnih podatkov,
  • pravico do izbrisa osebnih podatkov,
  • pravico do omejitve obdelave osebnih podatkov,
  • pravico do vpogleda in izvoza osebnih podatkov in
  • pravico do ugovora.

Svojo zahtevo lahko uporabnik poda pisno na naslov: Majda Stanonik ing. agr. , s.p. Zakobiljek 15, 4223 Poljane nad Škofjo Loko ali na elektronski naslov info@vrtnarstvostanonik.si
Če uporabnik meni, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, lahko svojo pritožbo posreduje nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov.

 

Zagotavljanje varnosti podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko spletne stranivrtnarstvostanonik.si so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov. Majda Stanonik ing. agr. , s.p. bo osebne podatke varoval in preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani Majda Stanonik ing. agr. , s.p. pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) in sicer z uporabniškim imenom in geslom.
Za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika se uporablja varen protokol SSL.

 

Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem

Podatki, ki jih uporabnik zaupa Majda Stanonik ing. agr. , s.p., so zaupni. Majda Stanonik ing. agr. , s.p., jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke lahko posreduje svojim pogodbenim obdelovalcem osebnih podatkov ali po uradni zakonski dolžnosti.

Podatki so lahko posredovani:

  • podjetju za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletnih strani vrtnarstvostanonik.si (gostovanje na strežniku, pošiljanje e-novic);
  • pooblaščenim ustanovam na podlagi sodne zahteve.

 

Privolitev

Z uporabo spletnih strani vrtnarstvostanonik.si se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Uporabnik lahko spremlja spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

 

Povezava z družbenimi omrežji

Na spletnih straneh vrtnarstvostanonik.si je ustvarjena povezava do družbenega omrežja (Facebook,).

 

Politika piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v brskalniku, omogočajo delovanje vseh funkcij spletnega mesta.
Seznam uporabljenih piškotkov:

Google Analitika
Ime piškotka | Veljavnost
ga | 2 leti
_gat | 24 ur
_gid | 1 min

Uporabnik poda strinjanje oziroma nestrinjanje o uporabi piškotkov, s katerimi se na spletnih straneh vrtnarstvostanonik.si izboljša uporabniška izkušnja in zagotavlja vsebina.

 

Kontakt

Upravljavec osebnih podatkov: Majda Stanonik ing. agr. , s.p. Zakobiljek 15, 4223 Poljane nad Škofjo Loko, info@vrtnarstvostanonik.si

Zadnja sprememba: 25.5.2018.