VZGOJA RASTLIN

Poglavitna dejavnost našega podjetja je proizvodnja sezonskih rastlin. Mlade, kvalitetne sadike in potaknjence vsako leto znova naročamo pri uveljavljenih in svetovno priznanih vrtnarskih podjetjih. Ko prispejo v naše rastlinjake, jih skozi rastno dobo skrbno negujemo in jim pomagamo pri nadaljnji vzgoji, do končnega kupca.

S cvetlicami vas razveseljujemo skozi vse letne čase.

 

V začetku leta pričnemo s sajenjem matičnih balkonskih rastlin, ki nato z našo pomočjo, skrbno uspevajo v ogrevanih rastlinjakih. Istočasno  imamo v prodaji trobentice iz lastne proizvodnje. Že kmalu po začetku pomladi lahko na vrtnariji, ter v naših poslovalnicah dobite vzgojene rastline. Najprej je to velik asortiman balkonskih rastlin, ki polepšajo vsak dom, malo kasneje pa na vseh prodajnih mestih ponudimo enoletnice, primerne za okrasne posode, gredice in grobove. Vse več kupcev se odloča za nasaditev svojih korit pri nas, kjer jih nato po želji oskrbujemo v povprečju dva tedna. Po dogovoru je možna tudi dostava na dom.

Zadnja leta postajamo vse močnejši tudi v asortimanu zelenjavnih sadik ter zelišč in dišavnic iz lastne vzgoje. Trendi narekujejo čimvečjo samooskrbo gospodinjstev, zato nam pestra izbira rastlin za zelenjavne vrtove predstavlja izreden pomen.

Poletje je prehodno obdobje, ko se vrtnarji pripravljamo na jesensko sezono. Vsako leto vzgojimo velik barvni spekter lončnih in rezanih krizantem, ciklam ter široko paleto mačeh. Jeseni nastopi čas, ko se narava pripravlja k zimskemu spancu, zato naj vam takrat jesenske lepotice polepšajo vaš najljubši kotiček.

Skozi celo leto imamo torej na razpolago pestro izbiro sezonskih rastlin, ter grmovnic in trajnic iz lastne vzgoje. Preko 700 različnih sort samo in izključno v pomladnem obdobju. Pri prodaji veliko pozornosti namenjamo prav nasvetom, saj je naš glavni cilj zadovoljiti kupce ter čimbolj  upoštevati njihove želje.

Še vedno trdimo, da so znanje, delo in korekten odnos do strank, ključ do uspeha. Hvala Vam za zaupanje. Radi smo Vaši vrtnarji.